Mathieu Peters

Mathieu heeft als achtergrond traditioneel Jiu-Jitsu en Judo. Het Braziliaans Jiu-Jitsu beoefent hij al sinds hij begin jaren ´90 de eerste UFC zag. In januari 2007 werd Mathieu Peters de eerste Nederlandse BJJ Black Belt.

Cadu Francis is de BJJ leraar van Mathieu. Cadu is een leerling van Fernando Yamasaki en Saulo Ribeiro en behoorde lange tijd tot de competitie wereldtop. In 2006 wist hij op de mundials nog een bronzen medaille te winnen en in 2009 wist hij op de mundials no-gi een gouden medaille te winnen.

zwarteband
Mathieu

Gino van Gulik

Gino van Gulik, eigenaar van BJJ ‘s-Hertogenbosch, heeft een rijke geschiedenis in de wereld van de vechtsport.
Topvechters als Albert Kraus zijn bij Gino begonnen met trainen en hebben bij hem de basis voor hun succesvolle carrière gelegd. Gino heeft hiervoor het Lerarendiploma B (kick)boksen behaald.
Kickboksen en boksen doet hij al sinds zijn jeugd en op latere leeftijd is hij begonnen met BJJ en Judo. In Judo heeft hij de zwarte band behaald onder Mark Kradolfer, en in het BJJ heeft hij na jaren werken de zwarte band behaald onder Mathieu Peters.

zwarteband
2022 06 29 Gino BB

Raymon van den Berg

Raymon van den Berg, eigenaar van BJJ ‘s-Hertogenbosch, heeft zijn achtergrond in de atletiek als oud-toploper. Inmiddels is hij sinds 2010 actief in de vechtsport en beoefent hij BJJ (brown belt), MMA en Kickboksen. 

Raymon is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en heeft gewerkt als
opleidingsdocent en opleidingscoördinator bij de Sportacademie van het Koning Willem I College.

Raymon heeft ook de opleiding KSS3: trainer/coach (kick)boksen afgerond.

Brown Belt
Ray