Lesrooster

Maandag
19.45 – 20.45 Kickboksen / Boksen
20.30 – 22.00 Brazilian Jiu Jitsu

Woensdag
19.00 – 20.00 Kickboksen / Boksen
20.00 – 21.30 Brazilian Jiu Jitsu

Zaterdag
10.00 – 11.00 Brazilian Jiu Jitsu (No-Gi) / Grappling / Competition training
11.00 – 12.00 Kickboksen / Boksen

Dagelijks
Personal Training op afspraak via contactformulier (zie contact & proefles)

12 127301_calendar icon png image download schedule icon

Brazilian Jiu Jitsu

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op het gedeelte van een gevecht waarbij je op de grond terecht komt. De filosofie erachter is dat een kleiner en lichter persoon, zichzelf kan verdedigen tegen een grotere tegenstander door de juiste technieken en bewegingen met elkaar te combineren. De technieken zijn aangepaste varianten van de technieken uit het traditionele Japanse Jiu Jitsu.

BJJ

Mixed Martial Arts

MMA is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtsporten zoals worstelen (grappling), kickboksen, thaiboksen, boksen en Brazilian jiu jitsu.

mma mixed martial arts 03

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, en werd daar populair in het begin van de jaren 1970. Bij kickboksen worden stoten gecombineerd met trappen en knieƫn

Muay Thai Leg Kick

Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coƶrdinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op de juiste trefvlakken te raken, of te winnen op bijvoorbeeld een knock-out (KO). Dat kan door enkele stoten of combinatie van verschillende stoten; de directe stoot, de opstoot en de hoek. Kracht is evenveel nodig als pure snelheid om een tegenstander zowel snel en hard te kunnen raken.

boxing